Deze Doula heeft ervaring met:

• Thuisbevalling

• Badbevalling

• Medische indicaties

• Inleidingen

• Keizersnede

Even voorstellen

Ik ben Linda Veer-de Lange (45 jr) en woon samen met mijn man en 5 kinderen in Alkmaar. Mijn interesses rondom zwangerschap/bevallingen en kraamzorg is altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Als kind wilde ik al een groot gezin en werken in de geboorte zorg. Na 5 totaal verschillende bevallingen vonden wij ons gezin toch echt groot genoeg, maar mijn passie rondom geboortes bleven bestaan. 

Na een stage op de verloskamers wist ik het zeker! Hierin wil ik iets betekenen, dit past bij mij! Hier voel ik mij thuis! Mijn bevalervaringen zijn prachtig en het raakt me daarom enorm dat ik nog zo vaak hoor dat er wordt terug gekeken naar een bevalling waarin de regie volledig is kwijtgeraakt.

Een aantal jaar geleden ben ik gestart met de opleiding MBO Verzorgende IG – kraamzorg omdat ik het belangrijk vind een BIG registratie te hebben. Met deze opleiding zou ik kunnen doorstromen naar de Kraamafdeling in het ziekenhuis. In 2021 en 2022 heb ik daarnaast de “Klinische” Doula en KraamDoula opleiding aan de Doula Academie in Monnickendam afgerond. Deze opleidingen sluiten erg goed aan op mijn Verpleegkundige achtergrond. 

Naast de 3 opleidingen heb ik mijn EHBO diploma’s en vele workshops gevolgd, trainingen en symposium gevolgd: Belly Binding, moxa therapie, massages voor moeder en kind en nog heel veel meer.

Samen werken met andere zorgverleners, verloskundige, consultatiebureau, lactatiekundige vind ik erg belangrijk. Zodat ik goed op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen, hierdoor kan ik iedere client goed begeleiden en eventueel doorsturen.

Review Caroline

Werkt als Psycholoog

"Linda is een fantstische doula"

Na een ingewikkelde, eerste en zeer medische bevalling heeft zij mij de kracht gegeven dat het ook anders kan. Linda heeft me de weg er naar toe begeleid met kennis, en advies over houdingen. Bovendien gaf ze me het vertrouwen dat ik dit kon! Het is een droombevalling geworden zonder medische ingrepen dankzij haar technieken en empowerment. Ik ben haar zo ontzettend dankbaar voor deze bijzondere ervaring!

Mijn Gezin