Wat kan een Doula voor jouw betekenen?

• Ik ben er voor jouw 24/7

• Jouw wensen staan centraal

• Geeft veel vertrouwen

• Geeft rust en ontspanning

• Gevoel van eigen regie

Als Doula bied ik emotionele en fysieke ondersteuning, geef ik je informatie en empowerment, en creeren we een veilige ruimte waarin jij je vol vertrouwen kunt voorbereiden op de geboorte van je kindje. 

Meer dan 65% van de zwangeren wordt tijdens de baring doorverwezen naar het ziekenhuis. Door de enorme druk in de zorg moeten verloskundigen en gynaecologen hun aandacht verdelen, veel wisselingen van teams passeren je bevalling. Dit kan veel onrust veroorzaken.  

Als Doula bied ik jou continue begeleiding zodat je altijd een bekend gezicht bij je in de buurt hebt en al je wensen kent. Ik zorg ervoor dat je niet overruled wordt door de medische tijdsdruk.

Door de persoonlijke gesprekken bij je thuis ben je goed voorbereid op de bevalling en ben ik op de hoogte van je wensen, hierdoor kun je ontspannen de bevalling ingaan.

Ik ben werkzaam in de regio Noord-Holland Noord en Texel.
Wil je weten welk Doula traject begeleiding bij jouw past?
Mail me dan via onderstaande button.